Kloak"Jeg ved, hvad der virker og har derfor en klar holdning til, hvordan man bedst afhjælper fugt. Og endu har jeg ikke modtaget klager over det arbejde, vi har udført i forhold til fugtsikring."


Steen Larsen

Autoriseret Kloakarbejde


Som autoriseret kloakmester, håndterer vi alle typer sager - inden for kloakservice, hvad enten det drejer sig om forsikringssager, reparationer, vedligehold eller nyanlæg af kloak eller fugtsikring af hus og kælder. Vi er certificeret af Byggeriets Kvalitetskontrol og går op i at gøre vores arbejde grundigt, så du er bedst muligt sikret.

Reparationer af kloakker – herunder reparation af rotteskader

Vi har bred erfaring med reparationer af kloak og med at lokalisere skaden – bl.a. via TV inspektioner.

Har du en hastesag, så giv os endelig et kald – hvis vi ikke selv har mulighed for at rykke ud med det samme, kan vi henvise til en anden dygtig kloakmester, som vi kan stå inde for


TV-Inspektioner

Fejlfinding / sporing og lokalisering af skaderne

Strømpeforing af kloakrøret

Opgravning og udskiftning

Reparation af rotteskader (vi er certificeret rottespærre-montør)


Faskiner

En faskine er et hulrum i jorden, hvor regnvandet siver ud gennem faskinens bund og sider og derved ledes derhen, hvor man ønsker det.


Der er ofte fra Kommunens side er et krav omkring bortleding af regnvandet for at begrænse presset på de offentlige kloakker.


Men selv hvis det ikke er et krav, kan det være en fordel at bortlede regnvandet for at modvirke fugt. Især i disse tider, hvor somre med voldsomme skybrud efterhånden mere er reglen end undtagelsen.


Der er desuden flere miljømæssige fordele ved at have en faskine til bortledning/nedsivning af regnvandet, da grundvandsdannelsen øges og belastningen på kloakker og ikke mindst vandløb reduceres.

Ring endelig til os og hør nærmere!

Dræn og fugtsikring af kælder

Det kan være en rigtig god idé at få fugtsikret din kælder og lagt dræn omkring den med henblik på at afhjælpe eller forhindre fremtidig fugt i kælderen. Hvis du allerede har fugt i kælderen, vil du opleve at lugten af fugt forsvinder, og du vil få nogle ekstra brugbare og billige kvadratmeter.

 

Selv hvis du ikke på nuværende tidpunkt har fugt i kælderen, kan det være en god investering at sikre dig mod fremtidig fugt og nedbrydning af fundamentet. Vi kommer gerne forbi og giver et uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste at fugtsikre jeres kælder.


Økonomisk rentabelt.

Der er selvfølgelig en vis omkostning forbundet med at få fugtsikret jeres kælder, men et hus med en tør kælder er  nemmere at sælge, og med al sandsynlighed vil salgsværdien af jeres hus stige så meget, at det i sidste ende vil dække jeres omkostningerne eller måske endda mere til.


Højvandslukkere

En højvandslukker er en tilbageløbssikring for spildevand, der forhindrer oversvømmelser fra kloakken og forstoppelse i kloakken. Ring til os for at høre mere og for a få et uforpligtende tilbud.


Ud over etablering og reparation, tilbyder vi at lave en serviceaftale på jeres højvandslukker, hvor vi kommer ud for at tilse og rense den årligt for at sikre optimal drift.SKAL VI RINGE DIG OP?

Har du spørgsmål eller vil høre omkring en konkret opgave? Skriv dit navn og telefonnummer forneden, så ringer vi dig op inden for 1-2 arbejdsdage.

 
 
 

KORT OM OS


    V
i sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde


Autoriseret Kloakmester med mere end 25 års erfaring

Størstedelen af vores kunder er enten henviste eller tilbagevendede!

KUNDERNE SIGER

"ENCO har igennem de sidste 10 år haft et samarbejdet med Entreprenør Steen Larsen med stor tilfredshed.

 

Vi har altid været meget tilfredse med den professionelle måde opgaverne er blevet løst på og der er en god sammenhæng imellem pris og kvaliteten"


Dennis W. Pedersen, Enco El

Læs mere om, hvad kunderne siger

KONTAKT

Ring eller skriv til os og læg gerne en besked, hvis vi ikke tager telefonen.


Vi vender tilbage på henvendelser samme dag eller senest dagen efter


kloak@eslarsen.dk

40 36 05 83