Jord & Beton

JORD & BETON

Overskrift


"Lige meget, hvad vi laver, er det altid fedt, når man står med det færdige resultat. Men der er noget helt specielt ved at lave en kælder under et eksisterende hus - det er vildt, hvad det kan give til et hus med de ekstra kvardratmeter."


Steen Larsen

Jord & Beton

Vi har mange års erfaring med jord- og betonarbejde og har stået for både store og små projekter. Hvad enten I er private husejere eller et større entreprise-selskab kan vi hjælpe. Vores ydelser inden for jord og beton er:

Fundamenter

Skal I skal have lavet et nyt fundament, eller har I et eksisterende hus, der skal underfunderes, så giv os et ring. Vi tilbyder:

Udgravning til fundament/kælder

Etablering af fundamenter

Underfundering af eksisterende hus


Udnyt din grund optimalt med terrænregulering

- etablering af støttemurer og bede

 

Der er utroligt mange muligheder, når det kommer til terrænregulrering, og det er ikke sjældent, at vi kan se andre muligheder end det, vores kunde i første omgang havde tænkt. For at sikre, at du får den bedste løsning, lægger vi derfor vægt på at give gode råd og kompetent vejleding.

Udgravning/etablering af kælder til eksisterende hus

Drømmer du om en kælder til gildesalen, vaskerummet eller vinene, men ønsker du ikke at flytte? Hvorfor ikke få gravet en kælder under din eksisterende bolig?


Måske du tænker, det er for omstændigt og dyrt, men det er der kun en måde at finde ud af… Ring til os og få en snak omkring dine tanker, og vi kan fortælle dig, hvad du kan forvente af et sådan projekt.


Andet

Ud over fundamenter, terrænregulering og udgravning af kælder kan vi også hjælpe med:

Etablering af trapper

Nedgravning af rør og kabler

Andet (giv os et ring omkring det, du skal have løst)

SKAL VI RINGE DIG OP?

Har du spørgsmål eller vil høre omkring en konkret opgave? Skriv dit navn og telefonnummer forneden, så ringer vi dig op inden for 1-2 arbejdsdage.

 
 
 

KORT OM OS


    V
i sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde


Autoriseret Kloakmester med mere end 25 års erfaring

Størstedelen af vores kunder er enten henviste eller tilbagevendede!

KUNDERNE SIGER

Da vi i 2010 skulle bygge nyt stuehus, blev vi anbefalet at kontakte entreprenør/ aut. kloakmester Steen Larsen mht. planlægning og tilbud på jord, beton, og kloakarbejde.

 

Steen har en meget klar måde at forelægge muligheder på og er utrolig kompetent på sit felt. Entreprisen forløb planmæssigt."


Familien MarskotLæs mere om, hvad kunderne siger

KONTAKT

Ring eller skriv til os og læg gerne en besked, hvis vi ikke tager telefonen.


Vi vender tilbage på henvendelser samme dag eller senest dagen efter


kloak@eslarsen.dk

40 36 05 83