Referencer

Hindbærvangen

Vi er et mindre boligselskab med 190 boliger og mange grønne områder. Vi har igennem efterhånden mange år haft et rigtig godt samarbejde med Steen Larsen og ikke mindst hans ansatte.

 

Der bliver altid leveret et flot stykke arbejde, hvor detaljerne er i orden, og har man lavet en aftale, kan man være sikker på, at den bliver holdt. Vi har både fået lavet store og små anlægs- og kloakarbejder af Steen Larsen.

 

Vi er dog især stolte over det flotte arbejde, der er blevet lagt i renoveringen af vores sø, der danner samlingspunkt i vores afdeling. Vi vil klart anbefale Steen Larsen, hvis man ønsker god service og kvalitet.

Casper Fabrin Hjort, Ejendomsmesterassistent

 

Læs mere om vores ydelser eller kontakt os med dit projekt

Enco

ENCO har igennem de sidste 10 år haft et samarbejdet med Entreprenør Steen Larsen med stor tilfredshed.

 

Vi har altid været meget tilfredse med den professionelle måde opgaverne er blevet løst på og der er en god sammenhæng imellem pris og kvalitet.

 

Derudover har der altid været en god kemi og en aftale er en aftale.

Dennis W. Pedersen, Enco El


Læs mere om vores ydelser eller kontakt os med dit projektBirgitte Marskot

Da vi i 2010 skulle bygge nyt stuehus, blev vi anbefalet at kontakte entreprenør/ aut. kloakmester Steen Larsen mht. planlægning og tilbud på jord, beton, og kloakarbejde.

 

Steen har en meget klar måde at forelægge muligheder på og er utrolig kompetent på sit felt. Entreprisen forløb planmæssigt.

 

Vi er meget glade for, at vi valgte Steen til udførelse af alt, hvad der havde med kloak, dræn, kælder osv. på vores nye hus. Det virker bare.

 

Tak for jeres altid gode humør og indsats for godt samarbejde med de andre håndværkere! Fam. Marskot

 

Læs mere om vores ydelser eller kontakt os med dit projekt